Ново трасе за спускане във Варна – видео от откриването

Отварям си днес Facebook-а и какво да видя – приятна новина! Жеката (Жельо Желев за тези, които държат на официалния протокол) ми е изпратил видеоклип от откриването на съвсем ново трасе за спускане над морската столица. Както ще се убедите, става дума за доста сериозно съоръжение, с много скокове и виражи, което доказва, че сговорната дружина не се нуждае задължително от планина с височина 2000 м, за да направи добро място за каране.

Струва си да се отбележи и това, че на откриването са се събрали над 30 души от 5 града на България – доста добра статистика за едно неофициално, приятелско, частно парти в гората. Имало е кИфтета, имало е и каране, имало е дори и падания, които не са спестени във видеоклипа, за да напомнят, че ползването на защитна екипировка по подобни трасета е задължително.

Ето до какво води 2 години усилен труд с кирки, лопати и мотики,примесени с много любов и старание! Момчетата от Източна България ни показват как се прави!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>