Крива спица подготвиха Велопарк Пловдив за новия сезон

Както обикновено, велоклуб „Крива спица“ организира пролетно почистване и поправяне на съоръженията в изградения от тях Велопарк Пловдив. Благодарение на меката зима, този път нямаше никакви значителни увреждания по терена и паркът вече е готов за каране, но това не значи, че работата за доброволците, които се включиха в акцията през изминалия уикенд (15-16 март), е била малко. За съжаление значителна част от нея бе свързана с прибирането и изхвърлянето на купища боклуци, които някои „примерни“ граждани са изхвърлили най-небрежно при входа на парка откъм паркинга на булеварда.

За по-нататък Крива спица са намислили и някои подобрения по спортната площадка, така че следете дейностите във връзка с нея в сайта на клуба, страницата им във Facebook или в специалната тема във форума на МТБ-БГ.

Повече информация за извършеното в рамките на тазгодишното пролетно почистване можете да прочетете тук: http://kriva.org/bg/Велопарк_Пловдив_-_пролетно_почистване.

Още снимки можете да разгледате тук: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152290502423399.1073741832.303613053398

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>