Кенгуру свали Сам Хил от байка му по време на тренировка

Няколко предварителни бележки:
– в Австралия в момента е лято и се кара здраво
– Сам Хил претърпя операция на коляното в края на миналия сезон и сега тренира усилено, за да възвърне силите си
– има едни странни, подскачащи животни, наречени кенгуру.

А сега и историята:
В хубавата неделна утрин на слънчев летен ден в Пърт, Австралия, състезателят на Team CRC/Nukeproof Сам Хил карал своя тренировъчен велосипед Nukeproof Mega TR 27.5, когато се случил странният инцидент. Докато пързалял и мачкал завоите по начина, по който само той може, едно голямо кенгуру изскочило от храстите и ударило странично Сам, запращайки го през глава в храстите отвъд пътеката. С учуден и замъглен от изненадата и падането поглед състезателят успял да зърне нападателя си са де отдалечава с подскоци, придружен от своето малко. За щастие Сам не е пострадал лошо – има само някои леки охлузвания и одрасквания.

И още:
Мениджърът на тима Найджъл Пейдж подходи към инцидента хумористично, намеквайки, че Сам е видял на гърба на кенгуруто нещо като цип. Той добави следната версия: “Както мнозина от вас знаят, Сам тренира усилено за предстоящия сезон от Световната купа и неговата сила вече предизвиква малки земетресения в южното полукълбо, което ще има пагубен ефект върху съперниците му.  Затова въпросът е – било ли това наистина просто щастливо подскачащо семейство кенгурута, или може да е някой от конкурентите на Сам, преоблечен, за да прави мръсни номера? Оставям отговора на вашето въображение, както и въпроса кой би могъл да бъде?“. 

Оставете отговор

XHTML: Можете да използвате следните маркери: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>