Велокомпютри ROX от Sigma Sport

Добрият партньор за твоето каране

Познатата прецизност на немската марка Sigma се проявява в новите разработки професионални велокомпютри – серията ROX. Това са моделите ROX 5.0, ROX 6.0, ROX 8.1 и ROX 9.1. Когато избираме ROX, не търсим само доброто и прецизно отчитане на скорост и дистанция. Търсим повече от това – нещо, което е специално, показва повече и ни помага…

ROX 5.0 – Твоят партньор в тренировките

Новият ROX 5.0 е добрият партньор за амбициозните карачи и е идеален за всеки ден. Този модел позволява отчитане не само скоростта, но също така на каданса и пулса. А това го превръща в компютър, удобен за употреба и за други спортове.

ROX 6.0 – Експертът в планините

 

ROX 6.0 е подходящият избор на велокомпютър, когато предвиждаме каране в планината. Моделът показва надморска височина, има 10 височинни функции, както и опция за изравняване на максимална скорост.

ROX 8.1 – Многофункционалният

Моделът е подходящ за карачи, които се интересуват от условията и типа терен. Многофункционален е и има цифрово кодирана триканална безжична система за предаване на данни. Това прави възможно използването на няколко сензора едновременно – показване на скорост, каданс и сърдечен ритъм. Тази система има икономичен режим за удължаване живота на батерията и спомага за по-бърза синхронизация на подадените данни към велокомпютъра.

ROX 9.1 – Експертът

ROX 9.1 е технологичното допълнение на ROX 8.1.  Има същите функции, но също така предлага и запаметяване на данните за време от 90 часа. Допълнителната функция при този модел Ghost Race помага да се състезаваш сам със себе си в реално време.


Sigma Sport ROX really ROCKS.

Sigma Sport е немски бранд с водещи позиции на световния пазар. Фирма „Веломания” е представител на марката за България. Продуктите на Sigma Sport, както и новата серия ROX велокомпютри, са налични в магазини DragZone и на онлайн магазин Screambikes.eu.

Велокомпютри Sigma ROX тук: http://screambikes.eu/bg/search?orderby=position&orderway=desc&search_query=sigma+rox&submit_search=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B8

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>