Mini DH Sliven 2014 vol.1 – 6 април

На 6 април в Сливен ще се проведе първият кръг по мини-спускане в града. Припомняме ви, че миналата година там се проведоха две такива състезания – едно пролетно и едно есенно. Вероятно и през 2014 г. ще е така. Ето ги подробностите за пролетното издание, което ще е едно от първите състезания в календара. Състезанието е насочено към деца и младежи до 18 г.

СК по Триатлон гр. Сливен, Champion Racing Team и Община Сливен имат удоволствието да ви поканят на 
първи кръг от ежегодната надпревара Mini DH Сливен – момчета и момичета до 18 години. За голямата награда на Сливен!

Състезанието ще се проведе на 06.04.2014 г., неделя, в гр. Сливен, местността Кръстова чешма, в близост до спортна зала „Асеновец“, ул. „17 Януари“, зад общинските гаражи!

Състезателите ще бъдат разпределени в пет възрастови категории:
1. до 10 г. родени не по-рано от 2004 година!
2. 11 – 12 г. родени не по-рано от 2002 година!
3. 13 – 14 г. родени не по-рано от 2000 година!
4. 15 – 16 г. родени не по-рано от 1998 година!
5. 17 – 18 г. родени не по-рано от 1996 година!

До старта на трасето за състезателите е осигурен транспорт за три тренировъчни спускания и два състезателни манша!
Наградният фонд е от парични и предметни награди, като за голямата награда ще се сборуват резултатите и от двете състезания за настоящата година.
Таксата за участие е 20 лв., като за заплатилите по банков път до 03.04.2014 и потвърдили по e-mail, в нея са включени храна и напитки за състезателите!
Банковата сметка за превеждане на таксите е:
BG29RZBB91551003296449
СК по Триатлон гр. Сливен.
В основанието за плащане посочвайте името на участника!

За желаещите да пътуват до Сливен в събота ще бъдат възможни хотелски резервации на преференциални цени в двойна стая (20 лева на легло) с включена закуска и затворен паркинг, като това ще е възможно само след предварителен банков превод (според броя легла и такса участие)!

Програма:

8.00 – 9.30 Регистрация на място
9.30 Откриване на състезанието
10.00 свободни тренировки
12.30 старт на първи манш
15.00 старт на втори манш
17.30 награждаване и закриване на първи кръг от състезанието.

Желаещите да участват е необходимо да заявят своята резервация на e-mail адрес: [email protected] до 03.04.2014г.! След това регистрацията се затваря поради квотния принцип за брой на състезателите! За информация относно възможностите за участие след посочената дата и свободни места ще бъде публикувана информация във facebook профила на „СК ПО Триатлон Сливен” и страницата Sport club triathlon Sliven!
Организаторите си запазват правото на промени в графика и часовете, обявени в програмата, като ако има такива, ще бъдат своевременно обявени!
Необходими за регистрацията са трите имена, години, град, отбор (ако има такъв) и име на родителя, който ще ви придружава! Декларацията, в която да е вписана и рождената ви дата, ще получите обратно от нас, след като се регистрирате! Ще я има и като прикачен файл тук във форума! Ако ви придружава друг пълнолетен, а не родител, трябва да носите нотариално заверена декларацията (която ще изпратим) за освобождаване от отговорност с подпис на родителя ви!
В деня на състезанието, преди да си получи стартовия номер, всеки състезател трябва да удостовери възрастта си с официален документ!

Пожелаваме успех на младите състезатели!

Декларация за освобождаване от отговорност

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>