Термо облекло от Дими Байк

В разгара на ски-сезона всеки любител на зимните спортове има нужда от добра термозащита на организма. Начинът на обличане е от изключително значение за комфорта по време на зимните ви забавления. Важен елемент е задържането на топлината, излъчена от тялото. И тук на помощ идва универсалното и функционално термо бельо, което може да намерите в онлайн магазин dimibike.com.

За да ви е максимално топло, използвайте термо облекло със съдържание на мериносова вълна – Merino wool. Нейните натурални влакна по естествен път отвеждат навън влагата при изпотяване. Фините мериносови влакна имат уникални изолиращи свойства. Затова се използват при производството на термо облекло от висок клас за туризъм, лов, риболов, зимни спортове и дейности на открито при ниски температури. Няма да усетите дискомфорт при носене на термоблуза с мерино, защото мериносовата прежда е известна като най-меката и фина вълна. Merino wool  има двойна функция – отвежда навън изпаренията от тялото и едновременно с това не допуска влагата от външната среда. Така вашата кожа остава суха. Естествените мериносови влакна осигуряват постоянна и свободна циркулация на въздух и много добра термоизолация.

Максимално добър ефект относно термозащитата на организма ще постигнете, ако използвате и среден слой термо облекло, т.нар. полар. Повечето модели са изработени от мек микрофлийс с anti-pilling ефект. Изключително леки термо блузи, които ви предлагат максимум топлина и поддържат отлична терморегулация. Най-важното е, че поларът запазва излъчената от тялото топлина. Материята micro-fleece активно транспортира влагата навън и поддържа тялото ви сухо и затоплено. Комфортните термо дрехи от полар не ограничават свободата на вашите движения по време на активни дейности. Изработени от изключително еластична и гъвкава STRETCH материя, разтягаща се и в четирите посоки.

За термозащитата на ходилата ще се погрижат функционалните ски-чорапи, изработени от здрави и дълготрайни материали с изолационни свойства. Цялата материя е преплетена от еластични влакна, които спомагат за отлично прилягане на чорапите към краката. Зоните, подложени на най-голямо триене, са подплатени с двуслоен или трислоен материал. За да увеличите топлината и комфорта при престой на открито в студено време, използвайте уникалните отоплители за тяло, т.нар. уормъри.

Погрижете се за себе си и потърсете нужните за вас продукти в онлайн магазин dimibike.com.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>