Не се страхувайте от тъмното със светлините на Blackburn!

Всичко, от което се нуждаете в тъмното, е мощен фар, който да удължи времето Ви за каране в планината или малки и компактни светлини, гарантиращи видимост и безопасно придвижване в градски условия. Водоустойчиви, лесни за употреба, със стабилен захват и доживотна гаранция – това са светлините на топ производителя Blackburn.

Mars 3.0

Задната сигнална светлина Mars 3.0 е снабдена със седем светодиода, разпределени така, че да се виждат както фронтално, така и странично.Моделът е водоустойчив, предлага избор от 3 режима на работа – постоянен, мигащ и бягащ. Последният режим редува последователно диодите, което дава повече от необходимото внимание към колоездача. Захранва се с едни от най-масовите батерии на пазара – две батерии ААА. Доживотната му гаранция гарантира безпроблемна работа за дълги години наред.

Mars 4.0

Най-силната задна светлина на Blackburn! Гарантира видимостта Ви на пътя с изключително ярък основен диод с мощност 1W и два странични, премигващи в сигнално жълто. Независимо от силата си, Mars 4.0 се захранва само с две батерии ААА, даващи му светимост до 150 часа. Освен това предлага възможност за избор на монтажа – към седалковата тръба, на багажника или с щипка на колана. Силно препоръчваме.

Flea USB

Не се заблуждавайте от размера ѝ – Flea ще Ви изненада приятно. Изключително компактна и технологична – снабдена е с четири супер ярки японски диода, захранени от литиево-йонна вградена батерия и конектор за зареждане в USB порт. Трицветен индикатор за състоянието на батерията. Всичко това събрано в тегло от само 18 грама.

Voyager 3.3

Изключително ярък преден фар на достъпна цена. Компактната му форма и възможността за ползване като джобно фенерче, благодарение на лесния демонтаж от стойката го прави отличен спътник в планината. Зареден с четири батерии ААА, той предлага до 150 часа светимост, добра водоустойчивост и доживотна гаранция.

Voyager 2.0 & Mars Click Combo

Изключително добра комбинация от предна и задна светлина. Лесно се справяме с тъмнината, благодарение на класическия преден фар Voyager 2.0, докато задната сигнална светлина Mars Click гарантира нашата видимост на пътя. Без малки и скрити бутони, които трудно намираме в тъмното – включваме и изключваме директно чрез натискане на лещата, с ръкавици или без – Mars Click е удобен за работа. Силиконовата му лента го прави отлично решение за всички, които карат велосипедите си по пътя и около него – BMX, Street, Park, Freestyle, не забравяйте за своята безопасност в тъмната част на денонощието.

Новите модели Blackburn са налични в магазини DragZone и онлайн на Screambikes.eu.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>