Без спирачки – фотоизложба от 27 октомври до 9 ноември

BMX, един от най необичайните видове колоездене, е темата на двуседмична фотоизложба в галерия Ластици. Трима фотографи се съсредоточават върху големите хора на малки колела без спирачки, на които не им трябват правила и отбори. Снимките на улица „Герлово“ 13 разказват за кефа, разнообразието, страха и свободата. Димитър Иванов, Марин Кафеджийски и Иван Масларов са обединени от страстта към колелата и фотографията. Подходът им е директен, интересуват се еднакво от движението в кадъра и от средата, в която се случва.

„Без спирачки“, галерия „Ластици“, 27 oктомври – 9 ноември, ул. „Герлово“ 13, София

Откриване – събота, 26 октомври, 18:30 ч.

Галерия „Ластиц“и е първото място в София, специализирано за съвременна художествена фотография. Основана през февруари 2012 г., галерията се стреми да създава адекватна среда и място за изява на професионалисти в областта на съвременната фотография, като запълва липсваща точка от културната карта на града.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>