Eurobike 2013 – кратък преглед от клуб „Пресечената скала“

От 28 до 31 август във Фридрихсхафен, Германия се проведе за пореден път едно от най-големите велоизложения в света – Евробайк. Много от българските производители също бяха там със свои щандове, а все повече от търговците ни го посещават с цел да установят бизнес контакти с нови партньори и да договорят представителство на нови марки и продукти. Анатоли Атанасов от ловешкия клуб „Пресечената скала“ също бе един от българите, посетили огромния велопанаир, и бе така добър да ни изпрати свой (и от името на клуба) кратък репортаж, придружен от няколко снимки, включително на повечето български щандове. Надяваме се, че ще ви е интересно!

Завърши поредното издание на световното изложение за велосипеди EUROBIKE 2013. По традиция то се проведе във Фридрихсхафен, Германия в дните между 28 и 31 август. Време, в което малки и големи фирми от всички континенти пристигнаха, за да покажат своите най-високи достижения.

На това международно събитие се представят съвременните тенденции в областта на велосипедите и компонентите, свързани с тях. А също така и всичко за колоездача и неговите потребности, като облекло, каски, навигации, инструменти, тренажори и др. Всичко това е съпроводено с множество атрактивни и невероятни начини за презентиране на различните продукти.

Както винаги, присъствието на световно известните фирми за производство на велосипеди привлече огромен брой посетители и потвърди класата на изложението EUROBIKE.

Трябва да се отбележи, че актуалните напоследък електровелосипеди впечатлиха колоездачите с все по добрите си възможности, прецизно изпълнение и дизайн и се радваха на завиден интерес от страна на публиката.

BALKANVELO, CROSS, LEADER, MAXTEC и VELOMANIA бяха българските производители на велосипеди, които и тази година показаха на своите щандове последните си модели и представиха новите колекции за 2014 година. Като цяло те се представиха достойно на изложението EUROBIKE 2013, за което можем да ги поздравим и да им пожелаем успехи.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>