MIni DH Сливен 2013 – втори кръг

Още при обявяването на пролетното издание на това състезание по спускане за деца и младежи, организаторите бяха обещали и втора надпревара през есента. Ето, че датата за нея вече е фиксирана – 8 септември 2013 г. Вижте и останалите подробности:

СК по Триатлон гр. Сливен и Champion Racing Team имат удоволствието да ви поканят на втори кръг от годишната надпревара Mini DH момчета и момичета от 10 до 16 години за голямата награда на Сливен!

Състезанието ще се проведе на 08. 09. 2013 г., неделя, в гр. Сливен, местността „Кръстова чешма“ в близост до спортна зала Асеновец.

Състезателите ще бъдат разпределени в три възрастови категории:
1. 10 – 12 г., родени не по-рано от 2001 година!
2. 13 – 14 г., родени не по-рано от 1999 година!
3. 15 – 16 г., родени не по-рано от 1997 година!

До старта на трасето за състезателите е осигурен транспорт за три тренировъчни спускания и два състезателни манша!
Наградният фонд е от парични и предметни награди, като за голямата награда ще се сборуват и резултатите от първото за тази година състезание.
Таксата за участие е 20 лв., като за заплатилите по банков път до 04.09.2013г.  и потвърдили по e-mail са включени в нея и храна и напитки за състезателите!
Банковата сметка за превеждане на таксите е: BG29RZBB91551003296449 „СК по Триатлон гр. Сливен“. В основанието за плащане посочвайте името на участника!

За желаещите да пътуват до Сливен в събота ще бъдат възможни хотелски резервации на преференциални цени в двойна стая (20 лева на легло) с включена закуска и затворен паркинг, като това ще е възможно само след предварителен банков превод (според броя легла и такса участие)! 

Програма:

8.30 – 9.30 Регистрация на място
9.30 Откриване на състезанието
10.00 свободни тренировки
12.30 старт на първи манш
14.00 старт на втори манш
16.00 награждаване и закриване на втори кръг от състезанието.

Желаещите да участват е необходимо да заявят своята резервация на e-mail адрес: [email protected] до 05.09.2013 г.! След това регистрацията се затваря поради квотния принцип за брой на състезателите! За информация относно възможностите за участие след посочената дата и свободни места ще бъде публикувана информация във facebook профила на „СК ПО Триатлон Сливен” и страницата Sport club triathlon Sliven!
Организаторите си запазват правото на промени в графика и часовете, обявени в програмата, като ако има такива, ще бъдат своевременно обявени! 
Необходими за регистрацията са трите имена, години, град, отбор (ако има такъв) и име на родителя, който ще ви придружава! Декларацията, в която да е вписана и рождената ви дата, ще получите обратно от нас, след като се регистрирате! Ако ви придружава друг пълнолетен, а не родител, трябва да носите нотариално заверена декларацията (която ще изпратим) за освобождаване от отговорност с подпис на родителя ви!
В деня на състезанието, преди да си получи стартовия номер, всеки състезател трябва да удостовери възрастта си с официален документ!

Пожелаваме успех на младите състезатели!