24-часов маратон по планинско колоездене 2013 – подробности

31 август – 1 септември. За седми път. Да обясняваме какво е, едва ли има смисъл, защото повечето ни читатели или са чели, или са слушали, или са участвали. Едно от най-трудните състезания в България. Едно от най-интересните и забавните. Едно от най-приятните като атмосфера по и около трасето. Едно събитие, в което има по нещо за всеки!

И тази година трасето ще е в района на с. Мътеница в близост до гр. Хисаря, но ще е малко по-различно от 2012 г., включително и мястото за старт/финал. Всъщност едва ли има смисъл тук да копираме неща, които самите организатори са се постарали да представят прегледно и подробно в техния сайт. Затова просто ви насочваме към страницата за състезанието, където ще намерите регламент, информация за трасето, а скоро ще е активна и формата за регистрация – от 14 до 23 август или до запълване на квотите за отделните категории. По време на самото състезание там ще има и резултати на живо, а тепърва очакваме да бъдат обявени и спонсорите на това чудесно мероприятие. И така, ето линк към мястото за повече информация:

http://kriva.org/bg/24_часов_маратон

Не пропускайте да следите също:

Темата във форума на МТБ-БГ

Страницата на събитието във Facebook

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>