True Riders стартира кампания за подпомагане на състезателите по спускане

Днес True Riders разпространи прес-иязвление, в което съобщава за една своя нова програма, целяща да подпомогне състезателите по спускане, осигурявайки им възможност за ползване на специална отстъпка. Ето най-важните акценти в кампанията:

Екипът на True Riders e на пазара за планински велосипеди и в състезанията по спускане вече повече от 15 години (за непознатите правя уточнението, че до преди няколко години тези магазини бяха познати под марката BAS), т.е. не е като да нямат опит. Отборът им по спускане е един от най-големите в страната и включва някои от най-добрите ни състезатели, а още няколко от тях минаха през него в рамките на сезон 2012.

С настоящата кампания обаче True Riders се насочват към редовите любители на спускането, които обичат да участват и в състезания. На всеки е известно колко интензивно е състезателното каране (във всяка дисциплина, не само в спускането) и как само за консумативи състезателите може да похарчат едни сериозни суми, а какво остава, ако нещо по велосипеда им се счупи, което също не е рядкост при лудото каране надолу. Същевременно, не всеки може да е в отбор и да получава подкрепа по този начин. Затова True Riders са решили да предложат постоянна отстъпка на хора, които са активни състезатели по спускане. За целта те просто трябва да се регистрират в програмата, за което е необходимо да посетят някой от двата магазина и да предоставят име и ел. поща.

А какво е активен състезател според условията на кампанията? Това е човек, който е участвал в поне три състезания през изминалите 12 месеца преди изваждане на карта за тази преференция.

„Правим това с една единствена цел – всеки сериозен участник в състезания да има възможност да тренира повече и да поддържа нужното ниво на екипировката си. Ние също сме били състезатели и продължаваме да бъдем, затова много добре разбираме какви разходи се правят покрай различните мероприятия и състезания.“ – това е цитат от прес-изявлението, който обяснява позицията на екипа.

Ако тази програма ви интересува, можете да видите допълнителни подробности за нея тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/commercial/2309-commercial0162-true-riders-dh-campiagn

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>