True Riders – Кампания за подпомагане на състезатели по спускане с планински велосипеди в България

True Riders е първият магазин в България за планинско колоездене, сърф и сноуборд, който от самото си начало през 1997 г. е поддържал отбори в различни състезателни дисциплини. Една от тях, разбира се, е Downhill, т.е. спускане. От няколко години сериозно подпомагаме нашия отбор – True Riders Team – но винаги сме искали да удряме по едно рамо и на останалите хора, които се състезават.

 

От това лято ни се удаде възможност да реализираме този проект.

Всеки отбор по спускане и активен състезател* може да купи нужната му екипировка и техника, свързани с дисциплината спускане, в нашите магазини с 15% намаление. Правим това с една единствена цел – всеки сериозен участник в състезания да има възможност да тренира повече и да поддържа нужното ниво на екипировката си. Ние също сме били състезатели и продължаваме да бъдем, затова много добре разбираме какви разходи се правят покрай различните мероприятия и състезания.

За да може да ползвате намалението, е нужно да посетите един от магазините ни в София на ул. „Голо Бърдо“ №5 или ул. „Калиакра“ №27. Това, от което се нуждаем, за да ви добавим към нашата група състезатели, е Вашето име и e-mail.

*Активен състезател – предвид условията в България, ние разбираме под ‘активен състезател’ човек, който е участвал на поне 3 състезания  през изминалите 12 месеца преди изваждане на карта към нашите магазини за тази преференция.

Карайте с удоволствие!

С уважение,

Екипът на True Riders

Тел.: 02/44 10 575

Тел.: 0882 448 443

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>