Gravity в Open DH Mountain Hill 2013

Иван Гиргинов завърши втори при младежите

Първа стълбичка за Иван след присъединяването му към Гравити!

Младата надежда се представи отлично и взе второ място сред силна конкуренция.

Ето какво разказва и самият той за карането си:

Пристигнахме в събота рано, времето не беше от най-хубавите, но поне не валеше. Беше валяло в четвъртък и петък. Трасето беше кално, но можеше да се кара без кални гуми. Направих няколко спускания и не останах много доволен от трасето, не ми беше от любимите. На места беше доста спънато, а на други не можех да си събера колелото в завоите, явно колелото е прекалено дълго.

В неделя времето беше доста мрачно, всеки момент се очакваше да завали, затова и се подсигурих, като сложих калните гуми, въпреки че са доста по-бавни от другите. Успях да направя едно спускане, но поне се поотпуснах на трасето и започна да ми харесва. Дойде ред на квалификацията, спуснах се и бях трети, не очаквах такова място, защото конкуренцията беше най-голяма в моята категория. За финалното спускане пак щеше да вали и затова останах с калните гуми, а през това време трасето съхнеше. От спускането ми съм доволен като изключим една грешна линия.

http://gravity-bike.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>