Borovets Open Cup 2013 – записването започна!

Започва записването за едно от най-очакваните маунтин байк състезания за този сезон – Borovets Open Cup 2013! Надпреварата е включена в календара на Международния колоездачен съюз (UCI) и се провежда за трета поредна година в курорта.

След успешните състезания в UCI клас 2 от предишните години в Боровец, сега предстои следващата стъпка – UCI клас 1.
От 27 до 30 юни ще станем свидетели на една много оспорвана надпревара, в която ще се включат авторитетни състезатели от страната и чужбина.

Участниците ще са разделени в общо шест категории – UCI Men 17+, в която ще бъдат допускани само състезатели с лиценз към Международния колоездачен съюз, а победителите в нея ще получат точки за световната ранг листа, както и още пет отворени категории, в които могат да участват всички желаещи – Junior 15-16, Men Open 17+, Women 15+, Hard Tail 15+ и Ветерани 30+.

Всички, които искат да участват в състезанието, е необходимо да заявят предварително своето желание на страницата на Боровец байкпарк, като попълнят специалната форма за регистрация тук – https://docs.google.com/forms/d/1YMkZm93rzbUNpikdiyp6_0EtmaLpwWRQdAHp4kojnf4/viewform?pli=1
Онлайн записването стартира на 30 май и ще продължи до 26 юни, като всички закъснели ще могат да се запишат и на място.
Таксата за участие в състезанието при предварителна регистрация до 19 юни е 50 лв, при регистрация от 20 до 26 юни 60 лв, а при регистрация на място 80 лв.

Организаторите Бороспорт и Concept Creative обещават на участниците отлично подготвено трасе и много приятни изненади. За спазването на правилата на състезанието ще се грижат комисар от UCI, който пристига от Унгария специално за състезанието, както и съдии от Българския колоездачен съюз.

Допълнителна информация очаквайте съвсем скоро, а ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на [email protected].

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>