Колодрум 2013 – градска среща на колела в Сердика Център

От 25 до 31 май на открития паркинг на Сердика Център ще се състои уникално велоизложение, което ще обедини на едно място всичко, свързано с колоезденето и активния начин на живот. Това е първото такова събитие, като целта е то да се превърне в ежегодна традиция, която да добива все по-големи мащаби с времето.

През седмицата посветена на колелата, всички посетители на Колодрум 2013, ще могат да се запознаят с всякакви интересни  тенденции в колоезденето – градско, планинско, траял и др., да изберат новото си колело, както и да намерят подходящото място, където да практикуват любимия си спорт.

На място ще откриете информационни и търговски щандове, които ще представят специализирани паркове и места за колоездене, профилирани сайтове, водещи велосипедни марки, различни организации и всичко, свързано пряко или косвено с активния начин на живот и карането на колело в града, в планината и навсякъде, където човек пожелае. По време на изложението, посетителите ще могат да се включат в тестове на различни марки велосипеди, да изберат и да си закупят ново колело, да планират лятната си почивка,  да научат за предстоящите събития и състезания през сезона, както и да разберат по нещо ново и интересно, свързано с колелата по света и у нас.

През цялата седмица на открития паркинг на Сердика Център на ниво +3, всеки посетител ще може да се включи в най-разнообразни уъркшопи, състезания и обучения в различни алтернативни спортове. За целта организаторите от Art Ground, Velomobile и Concept Creative подготвят разнообразна програма, изпълнена с много интересни активности като лятно кино, демонстрации и тестове на голямата въздушна възглавница, скейт, кънки, лонгборд и всякакви други интересни неща, свързани с активния начин на живот и забавлението.

За доброто настроение на посетителите на място ще има изграден бар с освежителни напитки и музика, където всеки спокойно ще може да седне да изпие нещо разхладително и да гледа демонстрациите.

Очакваме всички любители на колелата и активния начин на живот да се включат в първото по рода си изложение и да поставим заедно началото на една добра традиция.

За всякакви подробности и допълнителна информация следете www.conceptcreative.org, www.serdikacenter.bg, телевизия Box и фейсбук събитието на изложението https://www.facebook.com/events/450954764990080/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>