„Крива спица“ ще участва във „Фитнес уикенд – Пловдив“ на 27 април

Велоклуб “Крива спица” ще се включи в организацията на “Фитнес уикенд” – спортен фестивал, съпътстващ провеждането на “Балканско първенство по културизъм и фитнес” в Международен Панаир Пловдив.

Велоклуб „Крива спица“ ще изгради забавно и атрактивно трасе, симулиращо планинско колоездене, в парка до 6-та палата. Всеки желаещ ще може да направи обиколка на трасето за време, а най-бързите ще спечелят награди, най-голямата от които – чисто нов велосипед от спонсорите на първенството. Мераклиите, които нямат собствени велосипеди, ще може да се възползват от тестови колела и каски (задължителни за планинското колоездене), предоставени от „Лидер 96“. За да е честно, момчетата от „Крива спица“ няма да се състезават, но ще правят демонстрационни обиколки и ще предават практически уроци по колоездене.

22-то Балканско първенство по културизъм и фитнес, ще се проведе на 27 април 2013 година в Международен Панаир Пловдив палата №6. Организаторите на проявата инж. Ким Мерджанов, председател на СК “Масъл Арт”, и д-р Светомир Хубенов, издател на списание “Мускули и Фитнес”, имат идеята да превърнат това събитие в спортен празник на град Пловдив като съберат на територията на панаира състезания както за гледане, така и за участие от всички любители на спорта. За първи път в Пловдив панаирното градче ще събере толкова спортни прояви на едно място – Бодибилдинг, фитнес, бикини, бодифитнес, аеробика, спининг, зумба, стрийт фитнес, стронгмен, канадска борба, колоездене, бягaне, универсален атлет.

Повече информация за останалите събития тук:
http://kriva.org/bg/Фитнес_уикенд_в_Пловдив_-_27_април

Страница на събитието във Facebook

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>