Подробности за събитията на „Зелен път“ през 2013 г.

Сдружение „Зелен път“ обяви цели пет мероприятия за 2013 г. още през месец януари. След това някои дати претърпяха промени, а сега организаторите вече са готови и с подробностите за всяка от проявите. Тъй като имат и доста добър уеб-сайт, тук няма да копираме всички детайли, а просто ще ви насочим към точните адреси, където ще намерите повече информация.


SIVEN Купа България 1 XCO Карлово – 18-19 май 2013 г.

SIVEN Купа България 1 XCO Карлово е двудневно състезание по планинско колоездене, което ще се проведе за четвърта поредна година в град Карлово на 18-19 май 2013 г. Състезанието кръг от държавно първенство по планинско колоездене – Купа България, организирано от Български колоездачен съюз (БКС).

Пълни подробности за състезанието ще намерите тук: http://greenway.bg/systezanie-karlovoxc/

Наредба за SIVEN Купа България 1 XCO Карлово

Тема във форума на МТБ-БГ


XCO Pro Cup София – 15-16 юни 2013 г.

Второто професионално ориентирано мероприятие в календара на сдружение „Зелен път“ ще бъде проведено за първи път през 2013 година, като отново ще бъде в добре познатия и налагащ се успешно двудневен вариант. ХCO Pro Cup е състезание по планинско колоездене, насочено за професионални състезатели и любители. Състезанието ще се проведе на специално създадено за този спорт и дисциплина трасе, което ще съдържа елементи задължителни според изискванията на Международния колоездачен съюз (UCI). Мястото на провеждане ще е в Люлин планина, в района на Бонсови поляни.

Пълни подробности за състезанието ще намерите тук: http://greenway.bg/xco-pro-cup-sofia/

Наредба за XCO Pro Cup София

Тема във форума на МТБ-БГ


Ride or Run Рила – 6-7 юли 2013 г.

Ride or Run е двудневно спортно събитие, което ще се проведе за първи път в България. Целта на събитието е да събере най-издържливите и смели атлети по бягане и колоездене и да ги изправи в непряко съревнование. През първия ден ще се проведе състезанието по планинско бягане, а през втория – по планинско колоездене. Отличителният характер на състезанието идва от неговото трасе, което представлява 18 км изкачване по високопланински път (от с. Пастра до вр. Калин) с положителна денивелация повече от 1600 метра.

Пълни подробности за състезанието ще намерите тук: http://greenway.bg/ride-or-run/

Наредба за Ride or Run Рила

Тема във форума на МТБ-БГ


Масов веломаратон – 20 октомври 2013 г.

Обичате колоезденето? Обичате пресечената местност, природата? Обичате компанията в спорта, докато преодолявате следващото препятствие? Е, елате и се хвърлете в нашия Веломаратон в Люлин планина, нашето приключение за Вас и с Вашите приятели – рамо до рамо, лакът до лакът, е може и някоя друга скъсана верига – както дойде!!!

Пълни подробности за състезанието ще намерите тук: http://greenway.bg/masov-velo-maraton/

Наредба за Масов веломаратон София

Тема във форума на МТБ-БГ


Деца на колела 2013

За да не игнорираме и младите таланти, сдружение „Зелен Път“ организира ежемесечно състезания за деца, като за момента официалните ни дати са :

12.05.2013 г. – Кръглата поляна в Южен парк

22.06.2013 г. – Борисова градина

20.07.2013 г. – Кръглата поляна в Южен парк

17.08.2013 г. – Паметникът на Съветската армия

21.09.2013 г. – Парк „Заимов”

19.10.2013 г. – Борисова градина

Ще се постараем да наградим с усмивки всички участвали, като за най-добрите ще има и нещо повече!  

Официалният уебсайт на мероприятията е http://greenway.bg/detsa-na-kolela/ , като наредбата може да бъде намерена на http://greenway.bg/wp-content/uploads/2 … 0-2013.pdf

Тема във форума на МТБ-БГ

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>