Велосипедни раници в Dimi Bike

Наближава топлият пролетно-летен сезон, който ви примамва да се отдадете на любимите си динамични активности. Следва да направите основна профилактика на своя велосипед, особено ако отдавна не сте го ползвали. Оборудвайте се с функционални вело аксесоари и сте готови за приключения!

Ако имате нужда от компактна велораница с модерен дизайн или желаете да изненадате любим човек с подарък, може да направите най-добрия избор в нашия онлайн магазин dimibike.com. Подходящи са както за града, така и за велопоходи, еднодневни туристически преходи и активни дейности.

Една от най-важните екстри за всяка велораница е да има Н2О опция за хидратираща система (резервоар за вода). Тя ще утолява жаждата ви по време на колоездене, а освен това ще спести част от ценното ви време. Друг изключително важен елемент е велораницата да има система от ластик, която осигурява стабилно фиксиране на вашата велокаска – така се освобождавате от нея, когато не ви трябва. Мрежест джоб отпред с ластичен държач е подходящ за закрепване на мокро яке. Страничните ленти спомагат за компресиране на раницата, когато е по-празна, и придържат горната част на бидона за вода. Може да ползвате MP3 плейър, докато карате, ако велораницата има подплатен джоб и отвор за кабел.

Времето в планините е много променливо, а дъждът е често явление. В случай, че дъждобранът ви не е достатъчно широк, търсете модел велораница с вградено покривало за дъжд. Така и раницата, и багажът в нея ще се запазят сухи, ако наблизо няма подслон и се наложи да карате под капките.

Ако често ви се налага да пренасяте екипировка във влажна и мокра среда, отличен избор ще направите с водонепромокаема спортна раница. Специалната й „заварена“ конструкция и гумирани ципове на страничните джобове не позволяват проникването на влага и вода.

Светлоотразителните елементи осигуряват вашата безопасност, ако се наложи да карате при здрач и в тъмната част от денонощието. За да сте още по-сигурни, че ще ви забелязват отдалеч, оборудвайте се със сигнално мигащо осветление. Предлага се в комплект с регулируем ластик и вграден клипс. Вижда се на разстояние 1000 м, забележимо е до 180 ºC. Функционира дори при екстремни температури – от -30ºC до +60ºC. Може да закрепите сигналното осветление върху каската, главата, раницата, ръката си или където пожелаете.

Ако мечтаната раница за колоездене е изработена от дълготрайния и високоустойчив материал Cordura® с Teflon, това ви гарантира дългогодишна употреба. В онлайн магазин dimibike.com ще намерите пълноценна спортна раница, която ще побере резервоар за вода, яке и всички необходими вещи за деня.

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>