Тренирай качествено с Bike Nutripack от Nutrend

От 1993 г. базираната в Чехия компания Nutrend е водещ производител на спортни и хранителни добавки за активен и здравословен начин на живот. Спортните хранителни добавки представляват значителна част от продуктовата линия на компанията. В продуктите особено се набляга на високо ефективни и в същото време напълно законни съставки. Всеки продукт е съобразен с изискванията на европейското законодателство. Качеството на продуктите, собствените изследвания и производство са високо оценени от чешкия антидопинг комитет, с който фирмата работи съвместно на базата на договор. Съществен момент от сътрудничеството е разпространяването на антидопинг философия.

Ефективността на продуктите с марка Nutrend е високо оценена от голям брой спортисти и спортни организации. Компанията работи съвместно с чешкия олимпийски комитет, словашкия олимпийски комитет и чешкия параолимпийски комитет, както и с някои от най-добрите спортисти в света и особено с такива от чешки произход. Сред тях са и двама световноизвестни и много успешни планински колоездачи:
Ярослав Кулхави – олимпийски шампион през 2012 г., световен шампион и носител на СК през 2011 г., световен вицешампион и европейски шампион през 2010 г. и многократен шампион на Чехия.
Михал Прокоп – трикратен световен шампион по 4Х (2003, 2006, 2011 г.), двукратен носител на СК по 4Х (2004 и 2006 г.), двукратен европейски шампион по 4Х (2003 и 2004 г.), три пъти шампион на Чехия по 4Х (2004, 2006, 2007 г.), второ място в СК през 2003, 2005, 2007 г. и др. Прокоп е и един от най-изявените ВМХ състезатели, включително участник в Олимпийските игри и многократен шампион на Европа и Чехия.

Продуктите на Nutrend са представени на българския пазар от Атлас Лаб и могат да бъдат видяни и закупени на адрес в интернет: http://www.nutrend.bg/

Сега, специално за нуждите на колоездачите, Nutrend предлага един специален пакет, включващ най-необходимите продукти за набавяне на енергия и хидратиране както по време на тренировка, така и за възстановяване след нея. Ето какво представлява Bike Nutripack:

Комбинация от хранителни добавки, достатъчни за пет тричасови тренировки. Уникална комбинация, съдържаща всичко необходимо за подготовка, провеждане и възстановяване от тренировка. Комбинацията от продукти е на специална цена и включва подаръци.
Съдържа всичко необходимо за интензивна тренировка на колоездач:

• Спортна напитка с качествата на изотоничен или хипотоничен разтвор – Изодринкс, 525 g, вкус портокал. Повече информация ТУК.
• Енергийни вафли за повече енергия преди и по време на физическа активност – Волтидж енерджи кейк, 2 броя вкус лешник, 2 броя вкус екзотик, 1 брой вкус кокос. Повече информация ТУК.
• Енергийни гелове за постепенно набавяне на енергия в организма – Карбоснакс, 1 брой вкус кайсия, 1 брой вкус карамел, 1 брой вкус зелена ябълка, 1 брой вкус боровинка, 1 брой вкус битер лимон. Повече информация ТУК.
• Напитка за възстановяване – Регенер, 450 g, вкус фреш ябълка. Повече информация ТУК.
• Магнезий, предпазващ от крампи – Магнеслайф, 10×25 ml. Повече информация ТУК.
• Подарък спортна бутилка, вместимост 750 ml
• Подарък чорапи за колоездачи с активни биогенни сребърни йони, чудесно попиват потта.

Препоръчителен прием:
• 30 минути преди тренировка изяжте половин Волтидж енерджи кейк, който ще ви снабди с енергия.
• По време на продължителна тренировка не подценявайте нуждата от енергия и изяжте втората половина от Волтидж енерджи кейк 60-90 минути след началото на тренировката.
• Във финалната фаза на тренировката (последните 45-30 минути) или преди дълго изкачване, или в случай на енергийна криза вземете енергиен гел Карбоснак. Гелът ви доставя необходимата енергия и ви помага да се справите с последните километри.
• Пийте редовно Изодринкс, на малки глътки по време на тренировка. Използвайте хипотоничен разтвор за вашите продължителни тренировки.
• Започнете възстановяване веднага след тренировка, като използвате специалната възстановяваща напитка Регенер. Пийте бавно на глътки в продължение на 20-30 минути след тренировка.
• Магнеслайф ще реши проблемите ви с мускулните крампи. Винаги носете резервен флакон със себе си. За по-добро възстановяване и отпускане на изморените мускули, използвайте преди сън.

Байк нутрипак съдържа:

  1. Изодринкс, 525 g
  2. Волтаже енержи кейк, 5×65 g
  3. Карбоснак, 5×55 g
  4. Регенер, 450g
  5. Магнеслайф , 10×25 ml
  6. Спортна бутилка, 750 ml
  7. Спортни чорапи

http://nutrend.bg/shop/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=55

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>