Специално предложение за първите, които ще пробват услугата „Платени обяви“

По повод стартирането на услугата „Платени обяви“ от 1 февруари 2013 г., решихме да насърчим първите, които ще пожелаят да я ползват, с допълнителни бонуси. Първите 20 заявки, които пристигнат на адрес [email protected], ще получат едно от следните поощрения, в зависимост от типа на заявката:

  • От 1 до 3 единични обяви – по изключение потребителят ще има право в рамките на двата месеца, в които обявите са активни, да подмени еднократно съдържанието им. Иначе казано, ако продадете продукта си бързо, ще можете да използвате същата обява за продажбата и на друг продукт, което по принцип не е позволено.
  • 5 единични обяви – потребителите, които закупят пакет от 5 единични обяви, ще получат допълнително и безплатно още 2 единични обяви.
  • 10 единични обяви – потребителите, които закупят пакет от 10 единични обяви, ще получат допълнително и безплатно още 3 единични обяви.
  • Сборна/рекламна обява – потребителите, които закупят сборна/рекламна обява, ще получат допълнително и безплатно още 3 единични обяви.

Отново повтарямe, че тези бонуси ще бъдат добавени само към първите 20 заявки! Ако се колебаете дали да пробвате новата услуга, едва ли ще има по-изгоден момент за това.

Подробности за платените обяви можете да прочетете тук: 
http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/2035-mtb-bg-130125