Велорали Riders’ Attack – 27-28 октомври 2012

При толкова много събития през тази година поредното велорали на пръв поглед не звучи като нещо, което би могло да ни изненада. Ново състезание на ново място, по-специално в Казанлък… чудесно, защо не! Когато погледнем детайлите обаче, става ясно, че организаторите са си поставили доста амбициозни задачи и съвсем сериозно са се заели с изпълнението им.

 

Безплатно участие? Да. Безплатна застраховка? Да. Медицински преглед? Осигурен. Транспорт за участниците, които се запишат до 11 октомври? Осигурен и безплатен.

Ама наистина ли?  Да, и не само това. На място ще има и подкрепителни пунктове, вечеря и парти в събота вечер, енергийни напитки, сериозен награден фонд… Да не забравяме и най-важното – ще има и два дни каране, единият – в подножието на Стара планина, другият – в Средна гора. Трябва ли ви още нещо, за да се запишете?

Не можем да не отбележим и информативния сайт, който е създаден за събитието – на практика е излишно ние да копираме тук подробности, които са налични и лесно достъпни на адрес: http://www.riders-attack.com/bg/

За улеснение обаче ви насочваме към най-важните страници от този сайт:

Правилата – http://www.riders-attack.com/bg/menu-rules-bg

Маршрутът – http://www.riders-attack.com/bg/menu-route-bg

Често задавани въпроси – http://www.riders-attack.com/bg/menu-faq-bg

Освен сайта на събитието, информация можете да намерите и на две други места:

Тема във форума на МТБ-БГ – http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=122547

Страница във Facebook – http://www.facebook.com/events/424749394250841/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>