Ново прес-изявление за 24-часовия маратон

Прекъсваме за момент прякото предаване на Супермаратона Ком-Емине, за да публикуваме новото и окончателно прес-изявление относно 24-часовия маратон, разпространено преди няколко дни от Крива спица. И макар че участниците в него вече са се записали и повечето ни читатели знаят всички подробности за състезанието, не пречи още веднъж да ви напомним за него:

Летните жеги отминават, а трасето на 24-часовия маратон по планинско колоездене, организиран за шеста поредна година от Велоклуб “Крива спица” е готово да събере безстрашни колоездачи от цялата страна.

Състезателите ще се надпреварват денем и нощем в продължение на цели 24 часа по изцяло новото и динамично трасе, маркирано от “кривите спици” в землището на с. Мътеница, община Хисаря – в есенните гори на Средна гора.

Освен медали за върховите си постижения, успелите да се преборят за място на почетната стълбичка ще се радват на награди любезно осигурени от партньорите на маратона:

Стартът е точно в 13:00 ч в събота, 8 септември, гонката продължава цяла нощ и победителите ще станат ясни точно в 13:00 ч в неделя, 9 септември.  Шоуто в разнообразните категории е гарантирано:

  • соло мъже и жени – нон-стоп индивидуално каране 24 часа!
  • соло отбори – нон-стоп каране по двойки 24 часа!
  • щафетни отбори – динамика и стратегия на щафетната игра.

По традиция, на страницата на “Крива спица” ще може да следите резултатите на живо по време на състезанието!

Ако сте луд колоездач и ви стиска да карате цяло денонощие, побързайте със записването, защото местата са почти запълнени, а крайният срок за регистрация изтича на 2 септември!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>