Чепеларе открива трасе за спускане този уикенд

От 31 август до 2 септември родопският курорт кани любителите на спускането да пробват най-новото трасе за тази дисциплина в България и първо за Чепеларе. Дължината му е 3.8 км, а главният му проектант Александър Илиев (CrZ) още преди време бе категоричен, че то няма да отстъпва по качество на останалите DH писти у нас.

Всъщност историята на това трасе малко се проточи във времето – изграждането му започна още миналата година, но се получиха някои забавяния и тогава то не бе пуснато в експлоатация. През лятото на 2012 г. работата продължи и ето, че най-сетне Чепеларе се сдоби официално с такова съоръжение.

Преди да се насочим към програмата и офертите за откриването, предлагаме ви един видеоклип, който се появи наскоро и показва малка част от работата по трасето:

А ето ги подробностите и за откриването:

Петък, 31 август лифтът ще е безплатен за всички колоездачи.
Неделя, 2-ри септември цената на лифт картите ще бъде с 50% намаление.

Хотел Родопски дом**** предлага следните оферти за уикенда:
2 нощувки със закуска в двойна стая – петък и събота + уикенд лифт карта – 77 лв. 
1 нощувка със закуска в двойна стая – събота + уикенд лифт – карта 52лв.
http://www.ehotels-bg.com/rd/
За резервации: тел. 03051/ 3525, 0885/ 141191, [email protected]
За тези, които искат нощувка, но без пакет с лифт карта, могат да се обадят на телефоните за резервация за допълнителни подробности.

Освен тази официална информация, дочухме и слухове за състезание по новото трасе на 21-23 септември. Надяваме се скоро да се появи и официално потвърждение.

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>