Онлайн магазин Screambikes и във Вашия град

Скъпи почитатели на света на колоезденето,

Пролетта започна, а с нея стартира и кампанията на най-големия онлайн магазин за велосипеди, велосипедни компоненти и аксесоари в България – Screambikes.eu. Промоционалната кампания „Онлайн магазин Screambikes и във Вашия град“ ще даде възможност на потребителите от множество градове в България да ползват цяла седмица 7% ОТСТЪПКА от цената на поръчката си в магазина.

 

Как става това: когато се намирате в кошницата си в магазина, въведете в полето „Ваучери“ следния КОД – CKOI5197. Сумата за плащане ще Ви се намали автоматично със 7%.

Първи от офертата ще могат да се възползват жителите на град Нови Пазар – от 26.03 до 01.04.2012 г. След това всяка следваща седмица Screambikes ще прави 7% отстъпка на велосипедните ентусиасти от други градове в страната, като краят на кампанията ще бъде на 30.09.2012г. Следете Facebook профила на магазина, за да знаете първи кой град е следващият.

Качете се на велосипеда си и се радвайте на слънчевото време!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>