Oфициално представяне на колоездачен клуб Nessebar Shockblaze за 2012 г.

На 19  март в конферентната зала на Националния стадион „ Васил Левски” се проведе официалното представяне на колоездачен клуб „Nessebar Shockblaze” за 2012 г. На събитието бяха представени новите цели на отбора и състезателния календар  за  текущата година.

 

Мартин Грашев,  най-добрият състезател на несебърлии за миналата година, ще защитава българския флаг  на Олимпийските игри в Лондон през лятото. Капитанът на отбора Спас Гюров е включен в разширения състав на националите.

В началото на месец април „Nessebar Shockblaze” ще стартира състезателния сезон в Белгия, където момчетата ще премерят сили с  международни колоездачи. След това сезонът ще продължи с надпревари в Полша, Унгария,  Австрия, Румъния, Чехия, Сърбия, Италия и Словакия.

На събитието бе показан и новият велосипед, с който ще карат състезателите от отбора през 2012 г. Моделът е с подобрени компоненти и усъвършенствана геометрия спрямо своя „предшественик“  от 2011 г.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>