Neck Support System от UFO Plast

Bike House анонсира, че в средата на февруари 2012 г. ще пристигне първата пратка с изцяло новия жизнено важен продукт на италианската фирма Ufo plast – NSS (Neck support system). Ще можете да го видите, пробвате и закупите в София на адрес бул. „Ломско шосе“ 104, тел. 02/8369872 или  0878805569.

 

Е, някои биха казали „Тези неща ги знаем, но можем и без тях, докато са по 500 лв.“ – при NSS обаче нещата са малко по-различни.

NSS се появява след дългогодишни проучвания и опит в областта на мотокроса и планинското колездене. Протеторът е произведен 100% в Италия и е разработен за по-добро взаимодействие между тялото, гърба и раменете. NSS може да предотврати сериозни контузи и смърт. Една от най-важните му функции е да ограничи движението на главата до позиции, които не водят до нараняване на нерви, нарушаване на прешлени и др. подобни тежки контузии, които са следствие от внезапен удар. А ето и най-важните му характеристики:
1. Позволява добра мобилност на главата
2. Може да се използва с и без протектори, съответно без специално съвместими нагръдници.
3. Един размер, подхдоящ за всички.
4. Възможност за индивидуален реглаж.
5. Предлага се в 6 цвята.
6. Почти всички части са заменими.

Освен това трябва да допълним, че неговата основна част е произведена от пластмасови полимери, които не биха наранили при тежък удар. И накрая, но не на последно място цената… 355лв.

Етикети: , , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>