Мини велооблекло

Онлайн магазин Дими Байк предлага на всички велосипедисти ултралеки дрехи, с които може да се екипирате при колоездене. Качествените продукти на немската фирма Fuse са функционални и заемат изключително малко място в раницата ви, чантичката за кръста или джоба на вашата дреха. Освен това бързо се обличат и събличат.

 

Ергономичните термо наколенки Fuse служат за затопляне на коленете по време на колоездене. Половината от състава на материята им се пада на синтетичната тъкан пенопропилен. Тя изобщо не попива влага, а я отвежда цялата навън – далеч от кожата. Наколенките изсъхват за минути върху тялото ви, без да ви създават дискомфорт.

Термокрачоли и терморъкави Fuse са изработени от антибактериална материя. Нишките й са обработени с минерални соли, които унищожават бактериите и така неутрализират лошата миризма при потене. Материята им е изградена от 85 % полиамид – издръжливо синтетично влакно с висока устойчивост на протриване. Полиестерът е другата част от тъканта, заемаща 15 %. Той е с добра износоустойчивост и ниска водопропускливост.

Термо наколенки, крачоли и ръкави Fuse са функционални, лесни за поддръжка и бързосъхнещи – ще ги намерите в DimiBike.com

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>