Календар на Cyclepassion за 2012 г.

Не за пръв път ви представяме този календар, няма да е и за последен. Дори не съм сигурен дали трябва отново да обяснявам, че той включва висококачествени фотографии на някои от най-известните състезателки по колоездене, както в планината, така и на шосето, представени в малко по-различна, „по-женствена“ светлина, отколкото сме свикнали да ги виждаме в състезателния ден.

Автор на снимките е Даниел Гайгер, който не се свени да експериментира с облеклото и контекста, в който поставя моделите.

Седмото издание на календара ще ви срещне с няколко дами на колоезденето, сред които са и Паулин Феран Прево и Мая Влозчовска –  ако следите репортажите от СК в дисциплината ХСО, тези две състезателки би трябвало да са ви познати. Концепцията за 2012 г. е била „по-близък фокус върху отделния спортист“, така че за всяка от тях има поне по една артистична снимка на лицевата страница, а от другата страна на листа – снимка от състезание или на краката на модела, придружена от биографични данни.

Част от фотографиите, в малък размер, можете да видите в сайта http://www.cyclepassion.com/, а ако искате те да красят стаята ви, пригответе си 36 евро и поръчайте календара от същия адрес.

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>