Финал на конкурса My Summer Photoaffair

Този път за последно и наистина! След като на организаторите им се наложи да променят и датата, и мястото на събитието, в крайна сметка всико вече е „заковано“, а отлагането се оказа за добро, тъй като програмата е набъбнала с още интересни неща. Датата е 26 септември, мястото е байкпарк Колодрума.

Освен изложбата на снимките финалисти на открито, в рамките на събитието ще има и демонстрации с BMX, DJ и траял велосипеди, както и представяне на някои модели на Ram Bikes с възможност за изпробването им в рамките на парка. Ще има и музика, ще има и прожекции на филмчета, ще има и After Party.

Ето и пълните подробности от организаторите в публикуваното от тях прес-изявление:

MY SUMMER PHOTO AFFAIR

26 / 09 / 2011 – 18:30ч.

Байкпарк – Колодрума, Борисова градина

 

След като ни се наложи да сменим локацията и два пъти датата на събитието вече с облекчение и огромна еуфория можем да споделим с вас пълната и актуална информация покрай фотоконкурса и събитието My Summer Photo Affair.

На 26ти Септември, понеделник Байк-парк Колодрума ще придобие различна функция и вид, тъй като екипа на X-EVENTS.BG и 5 Оpen Art Space са си поставили за цел да превърнат терена в алтернативна фото галерия, всичко това разбира се стана възможно благодарение на нашите спонсори и партньори, а именно RAM Bikes, LAMPA и OLYMPUS.

My Summer Photo Affair e фото-конкурс целящ да популяризира екстремните спортове и да намери най-креaтивния фотограф в следните две категории: приключенска/любителска фотография и екстрийм/спортна фотография.

Събитието ще отбележи финала на фото-конкурса My Summer Photo Affair, края на летния сезон, започването на учебната година, началото на зимата, както и стартирането на поредица подобни конкурси.

След двумесечно гласуване на страницата на X-EVENTS във Facebook от общо петдесет и шестте снимки, които бяха публикувани за участие се класираха най-добрите 10 от любителската категорията It’s All About Summer и 14 от екстрийм категорията Shoot me with your trick.

Избраните 24 фотографии ще бъдат отпечатани от OLYMPUS и представени на публиката под светлината на спотове от LAMPA. Мощните светодиодни миниатюри ще фокусират вниманието към кадрите – победители благодарение на екстремно нисък разход на електроенергия. Като любители на спорта и природата няма как да не сме еко привърженици и фенове на продуктите и предложенията на LAMPA.

Подбраното жури ще има тежката задача да избере най-добрите шест снимки от двете категории, които да грабнат големите награди. В ролята на съдии ще влязат добре познатият ни от Camp Sessions секси DJ Emil Prize, легендарния скейт покровител Sandomax, вечно активния Крис Драгошинов, създателя на MTB-BG Любомир Ботушаров, BMX героя Светослав Киров по прякор Svex и най лесно откриваемия и усмихнат „агент“ Георги Даскалов.

По време на събитието ще може да се насладите на BMX, BIKE и BIKETRIAL демонстрация. Николай Панайотов – Доктора, Славиан Джелепов – Шлеви, Кристиян Димитров, Симеон Предов и други добре познати карачи ще покажат разнообразни трикове, като разцепят дърт трасето от каране.

Докато протичат демонстрациите RAM Bikes ще представят демо велосипеди, които присъстващите ще могат да изпробват в байк парка, а Cleckshop ще ни покажат най-новото в скейт индустрията.

За доброто настроение на всички участници и посетители, ще се погрижи DJ Brokerz, който сто процента ще ви накара да се раздвижите под фънк, брейк и дръм звуците, които няма как да не се впишат в атмосферата на събитието. Освен музика, адреналин и добро настроение сме подготвили и няколко екстрийм филмчета и тийзъри, които ще бъдат прожектирани на импровизирана видео стена…

Ето и самата програма на събитието:

18:30 – 19:30 – BMX, BIKE, BIKETRIAL демонстрация
19:00 – 20:00 – RAM Bikes – bike check / Cleckshop скейт презентация
19:30 – 20:00 – Оценяване на фотографиите
20:15 – 20:30 – Награждаване
20:30 – 21:30 – DJ Brokerz сет / Видео Прожекции
22:00 – After party – Bar 4 Rooms

Очакваме ви в понеделник, 26 Септември от 18:30ч. в Байкпарк – КОЛОДРУМА!!!

КЛАСИРАНЕ:

Участниците, които ще се борят за Фотоапарат Olympus TG-31O с опция за водно снимане, Полет с парапланер, 2 Скока с бънджи, Basejump, Рафтинг по Струма и награди осигурени от Clekshop и BAS са:

Категория It’s All about summer:

Facebook фаворити:

1. Силвана Стефанова 24г. – July Morning – 156 likes

2. Здравка Будинова 21г. – Jump for smile – 155 likes

3. Венцислав Луканов 20г. – All summer long. – 94 likes

4. Петър Савов 24г. – 78 likes

5. Иван Хаджиянчев 17г. – Наслада… – 77 likes

6. Радостин Ганчев 27г. – Чудните мостове – 72 likes

Допълнително селектирани от 5 Open Art Space и X-EVENTS.BG:

7. Снежана Онова – Моето куче. Срещу вълните. – 50 likes

8. Светослав Кошутански – Web designer – 36 likes

9. Ивелина Миланова 19г – Разхлада – 25 likes

10. Марин Кафеджийски 28 г. – Созопол – 19 likes

Категория Shoot me with your trick:

Facebook фаворити:

1. Венцислав Луканов 20г. – Ride today, for tomorrow die – 275 likes

2. Ирина Йорданова 22г. – Our Bulgarian riders – 231 likes

3. Росен Ковачев 23г. – На разходка в Румъния – 182 likes

4. Димитър Робов 17г. – 180 likes

5. Петър Савов – Shreddin’ the home trail – 146 likes

6. Марин Кефеджийски 28г. – Table Top – 78 likes

7. Мартин Раднев 25г. – Life is Short! Ride HarD! – 64 likes

8. Радостин Ганчев 27г. – Front flip – 46 likes

9. Иван Масларов 29г. – Tooth pick – 44 likes

10. Павел Галчев – If you’re gonna be dumb, You gotta be tough – 40 likes

Допълнително селектирани от 5 Open Art Space и X-EVENTS.BG:

11. Светослав Кошутански – No gravity for me – 39 likes

12. Васил Митев – Боровец Маунтин Байк Парк – 35 likes

13. Ивайло Ангелов 27г. – Slackline backflip – 34 likes

14. Божидар Асенов 22г. – BS 180 – 23 likes

Наградите са осигурени от: Olympus, Club Adrenalin, Club Vertical World, Skycamp, Adventure Net, Cleckshop и BAS!

My Summer Photo Affair се реализира със съдействието на: RAM, LAMPA, OLYMPUS, Adventure Net, Adrenalin, Skycamp, Vertical World, Cleckshop, Skatebg.com, MTB-BG, BTSF, Basstards.org, 5 Open Art Space, X-events.bg и други.

Благодарим на всички медийни партньори!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>