Exit Extreme Film Fest 2011 на 10 септември

True Riders ще разпънат Big Air Bag за свободни скокове от 12 до 17 ч, а след това ще има и състезание.

Тази година замалко щяхме да пропуснем да ви съобщим за това интересно събитие, провеждащо се традиционно в хидропарк „Казичене“ и събиращо хиляди почитатели на екстремните спортове, които освен филми, гледат и демонстрации или сами се включват в множеството атракции, осигурени от организаторите.

За планинските колоездачи може би най-интересна ще е възможността на поскачат безплатно върху голямата въздушна възглавница (Big Air Bag), която True Riders ще разпънат за тази цел. Времето, в което можете да се мятате, е от 12 до 17 ч, след което ще има и състезание за най-добър трик с награден фонд, осигурен от True Riders, Monster Energy (които са и основен спонсор на фестивала) и Exit.

Ето го и плакатът на фестивала, както и официалното съобщение от организаторите:

Лятото си отива, септември месец е вече тук. Позитивното в случая е, че както обикновено първите дни след лятната летаргия винаги имат какво да ни предложат. Така е и в този случай – задава се шестото издание на Exit Extreme Film Fest!

На 10 септември 2011 (събота), хидропарк Казичене отново ще се превърне в притегателна точка за над 3500 любители есктремните спортове – едни, за да се включат в множеството демонстрации и състезания, други за да слушат музика на живо и да гледат най-добрите български екстремни филми за изминалата година, трети просто да позяпат и да изпият по едно-две пиенета, но всички с общата мисия да се забавляват максимално.

Следвайки модела с времето и опита нещата да се правят все по-добре, организаторите на фестивала отново са вложили доза новаторство и обещават изключителни атракции, което ще превърне Exit Extreme Film Fest 2011 в своеобразна кулминация на заминаващия си летен сезон. 

Силен акцент на събието ще бъде Биг Еър Бег състезанието, което ще позволи на практикуващите сноуборд, ски и байк да изпробват шанцата и да покажат сериозни трикове. Победителите ще получат парична награда, която ще дойде като бонус към значително увеличеното его, породено от възгласите на тълпата.

Със сигурност публиката може да очаква невероятна атракция и по време на мотокрос, уейкборд, сноуборд, фрий ски, фрий рън, маунтинборд, скейтборд, BMX, брейк денс и инлайн демонстрациите, след като в събота, за пореден път Exit Extreme Film Fest ще събере най-добрите в тези спортове.

Събитието ще завърши с церемония по представянето на спечелилите филми и награждаване на техните създатели.

Главната цел на фестивала не се променя с годините – да демонстрира и популяризира класическите екстремни спортове, както и други модерни спортни активности сред младите и прогресивно мислещи хора и пряко да насърчи снимането на филми, които допълнително да спомогнат за това.

И това определено не е всичко. DJ Мартен,фоерверки, джетове, въртене на огън, тату арт, дрифтинг… Вместо да прекарвате съботата в леглото – мързвлувайки, вдигнете се, бийте си два шамара и ви чакаме на хидропарк Казичене

Вход: свободен

Дрескод: Камуфлаж

Exit Extreme Film Fest 2011 ще се проведе със съдействието на Monster Energy. За да научите повече за фестивала, посетете http://eeff.eu/.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>