DRAG Rent & Test Center в София

Drag пускат в действие първия по рода си тест и рент център за велосипеди в България. Мястото е езерото Ариана на самия Орлов мост, в идеалния център на столицата. Там всеки ще може да изпробва различните модели, които фирмата предлага, за да прецизира избора си на нов велосипед. За тези, които просто искат да се разходят в парка, ще се предлагат и велосипеди под наем.

Паралелно стартира и кампанията „Лоялен клиент“ (LOYAL CLIENT), която ще предлага условия за наемане и ползване на висок клас велосипеди за по-дълъг период или за участие в състезания от всички модели при преференциални условия. Всички подробности скоро ще можете да намерите в обновения сайт на адрес: www.dragbicycles.com .

Важно е да се уточни, че тестовите велосипеди, които всеки би могъл да пробва в центъра при Ариана, ще бъдат променяни с течение на времето, т.е. ще бъдат добавяни нови модели, а други изтегляни. Основната цел на тестовия център е да предостави възможност на клиентите на Drag, настоящи и бъдещи, да се запознаят чрез каране и по-отблизо с велосипедите на българския производител, така че да могат по-лесно да направят избор относно конкретен модел, размер и т.н. Ето кои са първите няколко модела, налични за проба:

– Master Campa, размер  54

– City Hawk New Inter 3

– Crand Canyon Pro W’

– Cruiser comp, размер L

– F6, размер 19”

– ZX4, размер L

– BLADE FLAT BAR, размер 54

Велосипедите, предназначени за отдаване под наем, са Relax Inter 3, размери M & L, а ценате е 5 лв.  за час и 20 лв за цял ден.

Заповядайте и опитайте!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>