Giant отново са в България чрез Vivelo

Отскоро продуктите на най-голебия производител в света, Giant, вече са в магазин Vivelo на адрес: София, Младост 1, бл. 54А, до вх. 4, както и в онлайн магазина на адрес: http://shop.vivelo-bikes.com/


За момента е налична разнообразна селекция от модели, включваща както някои от най-скъпите (например DH байка Glory 0), така и достъпни твърдаци като Boulder, Rincon и Yukon. Всъщност, в следващите снимки и редове можете да видите някои от акцентите, но не забравяйте, че и всеки друг модел на марката може да бъде доставен по заявка на клиента.

Glory 0 – топ-моделът за спускане на Giant е с окачване Maestro с 203 мм ход, заден амортисьор Fox DHX RC4 и вилка Fox 40 RC2. Движението и спирачките са Shimano Saint. Рамката е среден размер, 17 инча. Един от най-добрите велосипеди за спускане на пазара в момента е с цена 8500 лв. при каталожна цена 9770 лв.

За почитателите на фрийрайда и ярките цветове е предназначен моделът Faith 1. Окачването Maestro тук при него е със 180 мм ход, шокът е Marzocchi Rocco, а вилката Marzocchi 66 RCV. Цена с отстъпката в момента: 4950 лв.

Trance X 5 – достъпен ХС/АМ велосипед с цена 2300 лв. (по каталог 2599 лв.). Вилката е Rock Shox Tora, движението е предимно с компоненти Shimano Deore, но задният дерайльор е XT Shadow. Дисковите спирачки са Shimano BR-M445.

И тук окачването Maestro със 125 мм ход се грижи за комфортната возия и ефективното педалиране.

За любителите на Dirt Jump е предназначен моделът STP. Рамката е алуминиева, с хидроформовани тръби, усилена във всички критични области, с конусовидна челна тръба и хоризонтални, регулируеми уши за задната ос. Вилката е Marzocchi DJ2, а цената – 2300 лв.

По-достъпен вариант за такъв тип каране са моделите Brass на цени от 950 до 1150 лв. Те също са с алуминиева рамка, но с вертикални уши за задната ос и стандартна челна тръба 1 1/8, както и с по-нисък клас компоненти.

Ако търсите хубав твърдак за крос-кънтри, моделът XTC 1 може би ще ви заинтригува. Рамката е алуминиева, с хидроформовани тръби, размер L (20 инча). Вилката е Fox F100 RL, компонентите на движението са Shimano XT, а спирачките – Avid Elixir 5. Специалната цена в момента е 2950 лв. (с 10 % по-ниска от каталожната).

Има и някои по-нестандартни предложения като този хибриден велосипед, наречен Seek. Лек и удобен за каране по асфалт, той има едновременно спортен и изискан външне вид, както и достатъчно добри компоненти, за да ви служи дълго и безпроблемно.

Има също така и един 29-цолов твърдак от серията Talon – този тип велосипеди вече не са екзотика, а все по-разширяващ се пазарен сегмент.

Дори и за най-малките любители на колоезденето има няколко модела, които изглеждат страхотно.

 

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>