Подробности за велорали „Средна гора“ 2010

Традиционното състезание в Средна гора, организирано от старозагорския клуб „Зарата“, ще се проведе за шести път – тази година по съвсем ново трасе.

Датите са известни отдавна – 2-3 октомври, като записването ще започне още в петък следобед (1 октомври) и ще продължи в събота сутринта.

Стартът този път няма да е в парк „Аязмото“, а в курортния комплекс Старозагорски минерални бани, намиращ се на 12 км от града. В района над него ще са и маршрутите на двата състезателни дни, като началото и краят им са в комплекса, за да могат участниците да се настанят в някой от хотелите, или да опънат палатки, ако предпочитат бивакуването.

Програмата, изискванията към участниците, декларацията, която трябва да попълнят и всички останали подробности вече са публикувани в сайта на организаторите. Можете да ги видите на адрес: http://mtb-zarata.com/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=30

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>