„Крива спица“ ви канят на четвъртия 24 часов маратон

Датите за четвъртия 24 часов маратон в България, организиран от пловдивския велоклуб „Крива спица“, са известни отдавна – 11-12 септември. Сега обаче го анонсираме официално, защото вече започнаха да се появяват подробностите в сайта на организаторите. Там ще намирате актуална информация за събитието, така че следете тази страница в интернет: http://mtb24.kriva.org/

Регламентът на състезанието остава без промени спрямо 2009 г. Отново ще има участници в три категории: индивидуално, соло отбори и щафетни отбори. Целта е да се направят колкото се може повече обиколки в рамките на 24 часа, като при щафетите в даден момент по трасето може да има само един член на отбора, докато при соло-отборите състезателите се движат заедно. Относно задължителните изисквания към участниците и екипировката, таксите за участие и т.н. прочетете Регламента на състезанието и информацията в страницата за регистрация.

Записването започва на 1-ви септември и завършва на 8-ми. Таксата за участие е 25 лв. за индивидуално участие, 40 лв. за соло отбор (общо) и 60 лв. за щафета (общо). Броят на състезателите е ограничен, така че ако държите да участвате, пригответе всичко необходимо и се регистрирайте навреме.

През 2010 г. трасето ще е различно, като отново ще е в близост до Пловдив, край хижа „Здравец“. В скоро време ще бъдат представени допълнителни подробности за него.

Освен всичко друго, търсят се и партньори на проявата, така че ако имате интерес да участвате като спонсори или можете да помогнете с нещо в тази насока, погледнете тази страница.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>