Второ издание на Shambhala Open Cup за 2010 г.

Трудно е за вярване, но изглежда наесен в Сопот ще се проведе второ състезание по спускане в клас 2 на UCI. Датите са 8-10 октомври 2010 г.

Признавам си, че в първия момент, виждайки темата във форума, си помислих, че някой се шегува. Но едва ли евентуален шегаджия би имал необходимите „връзки“, за да добави събитието в календара на Международния колоездачен съюз, нали?

Събитието вече е обявено и във facebook, така че очевидно ни очаква второ лицензирано състезание през този сезон. А като знам какво беше първото, мога само да потривам доволно ръце.

От наличната засега информация става ясно само това, че дисциплината ще е спускане. 4Х не е споменат. Когато се появят повече подробности, ще ги публикуваме своевременно, но едва ли условията и изискванията ще са по-различни от пролетното издание. Междувременно, не забравяйте да следите темата във форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=72944

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>