Адвентура представи виртуален МТБ симулатор

Искате да покарате по даден машрут, но не знаете дали е подходящ за вашите умения? Бихте искали да има начин да придобиете цялостна представа за маршрута? Вие сте сдружение или вело-клуб, който организира състезание или каране по машрут и искате да има начин да убедите хората, че машрутът си заслужава карането? Вие сте рекламодател, който спонсорира вело или друго спортно събитие и искате да придобиете точна представа за разположението на Вашите рекламни материали?

Екип на Адвентура ЕООД разработи уникален симулатор за планинско колоездене, базиран на 3D ГИС платформата на Google Земя. С него ще може да покарате по част от машрутите, които сме маркирали и да добиете представа за работата на екипа ни на терен. Симулаторът представлява поглед отзад и отгоре на виртуален колоездач, който Вие направлявате в реално време. Управлението на колоездача се извършва посредством малките стрелки на клавиатурата Ви. Колоездачът, който е с размерите на реален човек на колело, се движи по терена по начин близък до реалността – когато минава през хълмове отскача, когато се спуска по неравен терен се тресе, когато е засилен може да се движи по инерция.

Във виртуалния симулатор могат да се видят различни 3D oбекти, като целта е максимално да се приближи движението и обстановката до реалността. В началото на всеки машрут, който е изобразен с линия със съотвестващия на трудността му цвят, са поставени информационни табели с профил на релефа на машрута, а по самите машрути има указващи посоката знаци.

Виртуалният симулатор може да бъде видян и изпробван на адрес: http://adventura.bg/simulator

За повече информация относно изготвянето на дигитални симулации и картографските услуги на фирма Адвентура: http://adventura.bg/картографски-услуги/дигитални-симулации/

За контакти и впечатления от симулатора: [email protected]

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>