YESS BIKES отвори нов магазин в Петрич

С водосвет днес бе осветен вторият магазин на YESS BIKES в югозападна България – в гр. Петрич на ул. „Папульо Войвода“ No. 46.

Както и в магазина в Сандански и в електронния магазин на фирмата, тук се предлагат най-добрите велосипеди на фирмите Sprint и Drag.

Това е първият специализиран магазин в града, в който се предлагат велосипеди от типа XC, DH, AM, FR, Dirt, Street, BMX, City, Cruiser и всички размери детски велосипеди.

Асортиментът от резервни части и аксесоари в момента е около 700 артикула.

Отлично оборудван специализиран сервиз ще предлага на любителите на колоезденето в Петрич и околията обслужването, от което се нуждаят.

„Всички знаят, че подбудите ми не са само комерсиални. Реших да отворя обект тук, защото обичам колоезденето и искам да помагам за развитието му. Да се опитам да осигуря на колоездачите от този град това, от което се нуждаят и което им е липсвало,“ сподели собственикът Георги Спиров.

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>