Спортните камери GoPro – вече в България!

XCoSports България представя GoPro HERO – водоустойчивa, безжична, дигитална камера, способна да заснема видео и снимки по време на любимите ви екстремни занимания. Миниатюрен размер и патентован набор от аксесоари за монтиране, в комбинация с TV качество на картината и 5 мегапиксела снимки от най-удобната в света камера за всякакъв вид спортове.

 

 

Helmet HERO Wide се закрепя към каски със или без вентилация, колела, каяци, лодки, ски, сноуборд и много други. Включва дигитална камера, корпус за бърз монтаж, набор от залепящи се плочки (3M™) за различни повърхности и две ленти за различни видове каски. Дори може да се носи и като челник. Камерата е снабдена с най-широкоъгълния обектив на пазара, има 5 мегапиксела сензор за най-доброто качество на снимките и видеото при толкова миниатюрни размери.

Ударо, прахо и водустойчива (до 30 метра), камерата се поставя за секунди и може да бъде лесно и сигурно монтирана на най-невероятни места.

XCoSports е официален вносител на GoPro за България – всички камери на GoPro се предлагат с упътване на български език и имат една година гаранция. За повече информацияпосетете: http://www.xcosports.com

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>