Мартин Марков, Васил Попов и Радко Йотов спечелиха Drag Big Air

На 14 юни на една от поляните в Южния парк можеха да се видят невероятни пируети с меко приземяване върху въздушна възглавница, както и да се пробват моделите на Drag за 2009-2010 г.

Състезанието за най-добър трик Drag Big Air се проведе във формат Jam Session, което ще рече, че всеки от участниците можеше да скача колкото си поиска в рамките на определеното от организаторите време,  през това време журито следеше всяко изпълнение, за да обяви накрая следното класиране:

Твърдаци:
1. Мартин Марков
2. Дидар Амин
3. Георги Радев

И тримата изпълняваха чудесни задни салта (Жоро даже опитваше двойно), но Марто добавяше към трика си и  завъртане на 360 градуса, което му донесе заслуженото признание на журито.

Велосипеди с окачване:
1. Васил Попов
2. Марк Марковски
3. Викторио Колев

BMX:
1. Радко Йотов (Батко Рой)
2. Венелин Иванов
3. Александър Савов

Имаше и две специални награди:
– Young Blood (млада звезда) – Кристиян Димитров
– Кървав спорт (най-много падания на глава) – Александър Узунов

Още снимки от скоковете можете да видите в галерията на сайта.

Освен скоковете, гостите на събитието през целия ден можеха да пробват и велосипедите на Drag и Dragomir за 2009-2010 година. На линия бяха повечето нови модели на българския производител, включително новия Climber, Black Hawk и F7. 


Black Hawk


Climber


F7 – вече и на живо! 152 мм ход на окачването и тегло на рамката около 3 кг (размер 17 инча). От утре започвам да събирам преки впечатления…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>