Нови и интересни продукти: Race Face, Kore, Xpedo

Race Face добави защитна жилетка към екипировката за предпазване на тялото, която до момента включваше наколенки и налакътници. Rally DH Armour Jacket е с къси ръкави и има протектори за гръбнака, гръдния кош, рамената и кръста. Според производителя новият им продукт, създаден с помощта на спонсорирани колоездачи от ранга на Дарън Береклот и Пол Басагойша, осигурява добра проветривост, широки възможности за регулиране според особеностите на тялото, комфорт и, разбира се, надеждна защита на ключовите места.

Напоследък някои компании се надпреварват да предлагат на пазара супер-широки кормила за спускане, достигащи до 800 мм. Сред най-новите попълнения са продуктите на американската компания Kore. Интересното при тях е, че освен извити кормила с различно издигане, в каталога за 2009 г. има и прави кормила за спускане с широчина 800 мм. Ако сте от хората, които искат кормилото им да е разположено максимално ниско, моделите Torsion 6061 Flat и Torsion Race Flat може да ви заинтересуват. Вторият модел е изработен от алуминиева сплав 2014, стените му са с променлива дебелина и се предлага в бял и черен цвят. Наклонът нагоре е 5 градуса, а назад 9.
http://www.kore-usa.com/

Xpedo правят може би най-леките платформени педали за момента – моделът им MX-13. Теглото на комплект такива по данни на производителя е само 390 грама. Не е трудно да разберете как е постигнато – платформите приличат по-скоро на тънка рамка, контрастирайки с масивните парчета метал, които сме свикнали да виждаме при продуктите за спускане/фрийрайд/BMX. У някого това може би ще породи подозрения относно здравината, но ако не друго, въпросните рамки поне могат да се подменят. Разбира се, към това се добавя и възможността да се вживеете в ролята на моден дизайнер, избирайки измежду 6 различни цвята. 
http://xpedo.com/


Коментари във форума

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>