Анкета на Probike: Планински колоездач на 2008 г.

За втора година поред стартира анкетата на колегите от Probike за планински колоездачи на 2008г. в две категории: спускане/4Х и крос-кънтри. Целта е да бъдат отличени и наградени, макар и символично, хората, които през изминалия сезон са положили най-много усилия на състезателното поприще и са постигнали най-много успехи.

В подготвянето на номинациите участвах и аз. Както и миналата година, те са базирани върху резултатите на състезателите през изминалия сезон както в български, така и в чуждестранни състезания. Постарах се да издиря всички прояви, в които са участвали българи и да ги прибавя към класиранията в родните състезания. Начинът, по който са излъчени имената в съответната категория, е описан в Probike. Там ще намерите и списъка с имената, резултатите и точките за номиниране. За целите на гласуването номинираните са подредени по азбучен ред. 

Крайното класиране ще бъде постигнато чрез усредняване на два компонента – резултатите от вота на публиката, от една страна и самите номинации, отразяващи чрез точки представянето на състезателите през 2008г., от друга. В случай, че този усреднен резултат се размине драстично с вота на участниците в анкетата (което е по-скоро хипотетичен вариант), ще бъде добавена и награда „Любимец на публиката“. 

Срокът за гласуване е до 31.12.2008г., а церемонията по връчване на отличията вероятно ще е през втората седмица на януари (миналата година беше на 8 януари, нищо чудно отново да бъде избрана тази дата). За повече подробности следете страницата на анкетата в Probike на този адрес: 

http://www.probike-bg.com/modules/news/article.php?storyid=1147

Коментари във форума

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>