Магазин „Джестър“ отвори врати в София

За мнозина този магазин може би ще бъде просто „магазинът на Марто“, но официално над вратата ще пише магазин „Джестър“. Негов собственик е Мартин Симеонов и тези, на които това име говори нещо, вероятно вече знаят за това негово ново начинание. А ако не познавате Марто, на първо място бих казал, че е човек, който знае туй-онуй за велосипедите. Участвал е в състезания, занимавал се е със сервизиране на вилки и задни амортисьори, известно време беше и търговец в отдела за велосипеди и багажници Thule на SLS (вносители на Rossignol, Thule и др. известни спортни марки). Освен велосипедите, в последните години Марто има и още една страст – мотоциклетите. Затова не се учудвайте, че магазинът е смесен – в него има продукти и за любителите на моторизираните двуколесни возила. Например каски Marushin и O’Neal, протектори Soul Race, облекла Rev’it и др.

Но да се върнем към велопродуктите, от които за момента асортиментът е по-голям. В „Джестър“ можете да намерите компоненти, екипировка и аксесоари на много от марките, внасяни в България, като TSG, Fox Racing Shox, Rock Shox, Sram, Avid, Truvativ, Funn, Maxxis, Hutchinson, Mavic, 661, The, Mango, Vigor и др.

От велосипедните марки засега са представени Cannondale, GT и Ideal, както и Haro (с BMX велосипеди).

В магазина ще намерите продукти и на една нова за България марка, която идва от Чехия – Shaman Racing. Компанията предлага доста полезни и приятно изглеждащи компоненти и „дреболии“, като се започне от водачи за веригата (с такива кара Михал Прокоп), предпазни плочи за венците и всякакви части за тях и стигнете до кормила, лапи и колове за седалка. Можете да разгледате сайта на Shaman Racing, но още по-приятно е просто да се разходите до магазин „Джестър“, за да видите на живо продукцията им.

Плановете за бъдещето включват внос и на други интересни и нови за нашия пазар марки, включително и рамки/велосипеди, но всяко нещо с времето си.

Магазинът, разбира се, разполага и със сервизен кът. Работното време засега е определено от понеделник до събота в интервала от 10:00 до 19:00ч. Адресът е ул.“Дечко Йорданов“№3, но по карта ще ви е малко трудно да го намерите. По-лесно ще е, ако знаете, че магазинът се намира на партерния етаж на нов блок, боядисан в жълто, зад пазара „Красно село“. С други думи, в тази част от ул.“Дечко Йорданов“, която попада между локалното платно на бул.“Цар Борис ІІІ“ и ул.“Княгиня Клементина“. При първото ви посещение може да се наложи да пообиколите, докато откриете „Джестър“, но определено си струва!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>