Gravity Bike Center отвори врати в Бургас

На 30-ти юни в Бургас отвори врати най-големият магазин за велосипеди и велоаксесоари в региона. Поредният магазин от веригата Гравити Байк Център се намира в кв. „Изгрев”, бл. 53 (до кафе „Чарли”). Управител на магазина е големият състезател и треньор Иван Славов.

В Байк Центърa можете да избирате от богатата гама велосипеди на едни от най-реномираните компании в бранша: Sprint, SPR, RAM, Cross, Scott, Specialized, Mongoose, както и да разчитате на богато разнообразие от велочасти и велоаксесоари на престижни марки като: Polisport, KED, PZ, FSA, Formula, DT Swiss, Exustar, Кenda и др.

В магазина има обособено място за специализиран сервиз, който се поддържа от най-добрия специалист и механик в региона – механикът на колоездачен клуб „Несебър”, Диню Динев.

Магазинът е изграден от „СПРИНТ“ ЕООД с помощта на „Никол Байк Център“. Сред гостите при отркиването имаше представители от спортен клуб „Несебър“ и спортен клуб „Бургас“.

Очакваме всички със спортен дух и желание да практикуват този така вълнуващ и импулсивен спорт – колоезденето.

Очакваме Ви!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>