Веломания представи два прототипа в Сопот

Повечето от вас може би са видяли снимките им във Форума. Става дума за две нови рамки за спускане/фрийрайд, които можеха да бъдат видяни при шатрата на Drag в Сопот.

Едната е с окачване, включващо виртуална опорна точка и задница, закачена към предната част с две двойки връзки – конструкция, която в последните години се използва все по-често в различни форми и вариации.

Другият байк е със скоростната кутия V-Boxx на SR-Suntour. На практика става дума за същата рамка, която SR Suntour ползват за представяне на своята иновативна технология в областта на скоростните механизми.

Мислех настоящата новина да е част от репортажа за състезанията в Сопот, обаче се налага да я отделя, защото се появи втора новина: всеки желаещ ще може да покара прототипите в събота, 10 май, от 14:00 при езерото „Ариана“, където Веломания и Drag имащ щанд в рамките на Лято Експо / Extreme Борса – изложение, за което можете да намерите информация тук: http://liatoexpo.com/

Така че, ако желаете да яхнете поне за кратко някой от новите велосипеди и да усетите как работи скоростната кутия на SR Suntour, заповядайте на уреченото място в уречения час!

Коментари във форума

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>