Веломания се споразумя с Одисея-Ин за представителство на Deuter

На 2 април 2008 на приятелска среща между „Одисея-Ин“ и „Веломания“ бе договорено обединяване на усилията за развитие на културата за спортуване на открито, за създаване на информираност и вкус към качеството на екипировката и към ползите и комфорта, които тя може да добави когато караш колело, къмпингуваш, катериш се, караш ски или ходиш пеша. Собствениците на двете фирми, Любомир Попйорданов и Драгомир Кузов, изразиха готовност за съвместна работа и подкрепа на мероприятията, организирани от тях. 

На срещата бе договорено и представителство и дистрибуция на велосипедната линия на Deuter от страна на Веломания. Това ще рече, че Веломания ще поеме основните дейности, свързани с развитието на пазара и предлагането на продуктите на германската марка, които са насочени към велосипедистите. Както може би знаете, става дума основно за раници, чанти за кръст, дисаги и др. Компанията ще поддържа складови наличности от тези стоки и ще е в състояние да предложи най-изгодни условия на партньорите си. Одисея-Ин ще продължи да се занимава активно с продкутите на Deuter, насочени към други спортни активности. 

„Веломания“ ЕООД
ул.“Гюешево“ 83
тел: 8127072

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>