Магазин TDN Sport ви очаква в кв.Дианабад

Пролетта на 2008г. ми се струва по-особена. Повечето дървета още не са напъпили, но магазините за велосипеди „никнат“ един след друг (или поне в София е така) и изглежда, че надпреварата за добро обслужване, разнообразен асортимент и удобства за клиентите става все по-сериозна. Един от най-новите примери в тази насока е магазин TDN Sport, който е разположен на ул.“Тинтява“ №27 в столичния кв.Дианабад (съвсем близо до плувния басейн и спортния комплекс около него). 

Обикновената фасада на магазина, разположен в сутерена на сградата, на пръв поглед не загатва какво се крие в него, но си струва да се отбиете и да разгледате. Отвътре пространството изглежда доста по-голямо и уютно, отколкото отвън, а най-хубавото е, че има достатъчно продукти, които да ангажират вниманието ви, както и отзивчиви продавачи, които да ви помогнат в избора. Стоките са подредени достъпно и удобно, а ако имате навика да се задържате по-дълго на подобни места (или сте с човек, който обича да го прави), има дори кът за почивка и машина за напитки, които да направят престоя ви още по-приятен. Магазинът разполага и със сервиз, за да може да предложи пълно обслужване на клиентите си. 

Попълването на многобройните щандове и „закачалки“ още не е завършило, но въпреки това списъкът с предлагани продукти и марки прави приятно впечатление: велосипеди на Bianchi, Kona, Ram Bikes, Raleigh, Sprint и Scott, компоненти, екипировка и аксесоари на 661, Amoeba, Avid, Crank Brothers, Dakine, Mavic, Maxxis, Met, Rock Shox, Scott, Truvativ и др. Поради близостта със спортния комплекс „Дианабад“ в магазина се продават и спортни аксесоари за плуване и тенис. 

Работното време е всеки делничен ден и събота от 9:00 до 19:00ч и в неделя от 9:30 до 16:00ч. За информация можете да се обадите и на телефони 4708777 и 0894 254048

Екипът на TDN Sport ви очаква!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>