Помпи Airbone от Top Bikes

От скоро магазин Top Bikes предлага на българския пазар помпи на тайванския производител Airbone, които се отличават отлично качество и характеристики и новаторски дизайн.

Почитателите на мини-помпите вероятно ще оценят моделите от серията 7хх, които се отличават със своите размери и тегло. 

ZT 702 Supernova e толкова миниатюрна, че трябва да внимавате да не я изгубите. Тя тежи едва 59 грама, а размерите й са 99х21х36мм. Корпусът е алуминиев, главата за вентила също е метална, а максималният работен капацитет на помпата е 100psi/7bar. Към нея се предлага и преходник за вентил Presta (т.нар. „френски“), за който е отделено специално място във всяка от двете скоби за закрепване (към кормилото или към рамката), които можете да изберете. На разположение са 7 различни цвята на корпуса, за да имате продукт, който напълно отговаря на вкуса ви. Цената на ZT 702 е 23лв. (със скоба за рамката).

Освен ZT 702 Airbone предлага още два много компактни модела – ZT 703 Supernova (25лв.) и ZT 705 Supernova (26лв.). Те са с подобен дизайн, но с малко по-големи размери – съответно 120мм и 150мм дължина. При тях се предлагат скоби само за закрепване към рамката на велосипеда. 

Друг интересен продукт на Airbone е помпата с две срещуположни бутала ZT-315, която струва 23лв. и тежи 157 грама. За още по-голямо удобство тя може да се разглобява – получават се два цилиндъра и свързваща глава за вентила. В този си вид помпата може по-лесно да бъде събрана в джоб на раница или друго подходящо място, а ако искате нещата ви да са добре организирани, може би ще предпочетете някой от готовите комплекти, включващи чанта и различни допълнителни аксесоари (преходници, лепенки и др.). 

А ако се нуждаете от манометър и помпата ви не разполага с такъв, погледнете този хитро направен продукт – ZT-611. Както виждате, измервателният уред, който отчита до 150psi/10,5bar, е прикрепен към маркуч, който в единия си край завършва с автомобилен вентил и специална капачка за регулиране на налягането. По този начин манометърът може да се използва както за проверка на налягането, така и за прикрепване към помпа. Цената на ZT-611 е 19лв., а теглото му е само 53 грама. 

За повече информация и запитвания можете да се свържете с „Диала“ ЕООД чрез телефони 0888 614375 и 0888 990771 или чрез e-mail: [email protected]

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>