Във Варна вече има учебен скок с басейн

Ако заглавието на статията ви учудва, вероятно не знаете, че съществуват едни специални съоръжения, наречени „басейни с дунапрен“ (всъщност, може и с някакви други меки материали, но това е най-често използваният), които са предназначени за заучаване по безопасен начин на различни трикове в различни спортове. В по-богатите държави такива басейни са често срещани в залите са скейт, ролери, BMX, както и на площадките за Dirt Jumps. Едва ли е нужно да обяснявам по-подробно как точно се използват.

 

Хубавото е, че подобен басейн вече има и в България, по-специално във Варна, и се използва успешно, както ще видите и от снимките. Макар и направено с подръчни средства, съоръжението с размери 5.5х5м и дълбочина до 1.6 – 1.8м е една чудесна придобивка, която вероятно няма да остане единствена. Поздравяваме „скокльовците“ от морския град и ги предупреждаваме да очакват гости!

Коментари във форума

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>