Условия за публикуване на маршрути в MTB-BG.com

С цел да ви насърчим да изпращате маршрути за планинско колоездене, не поставяме почти никакви изисквания относно материалите, които ще публикуваме. Имате пълната свобода да изберете в каква форма и по какъв начин да опишете маршрута, дали да използвате някакви скици или импровизирани карти или не, дали да се спирате на всяко разклонение, или пък да опишете маршрута по-общо и т.н.

Единствените ни условия са следните:

1. Напишете маршрут, а не статия за карането си. С други думи, опишете по кои пътеки се кара, откъде минава и т.н.  Колкото по-подробно е описанието, толкова по-добре, но още по-важно е то да е ясно и лесно разбираемо.

2. Ще сме ви благодарни, ако не използвате чуждиците „байкър“ и „райдър“. Обичаме българските думи „колоездач“, „велосипедист“ и „карач“.

Това е. Ако имате снимки от карането по съответния маршрут, можете да изпратите и тях, ако смятате, че това ще го направи по-добър. Авторът на съответния материал (текст, снимки, скици) има своите авторски права, така че ако някой друг прояви интерес към творбата ви, ще го препратим към вас.

Най-лесният начин да изпратите маршрутите до нас е чрез e-mail. Адресът ни е:

[email protected]

Ако предпочитате, можете да ни изпратите маршрута по обикновена поща или да се срещнем и да ни го предадете на ръка (като ръкопис или на дискета). За това обаче трябва да се уговорим по допълнително.

Не ни остава нищо друго, освен да ви пожелаем приятно и ползотворно каране. Ще се видим по пътеките!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>